Nice ICT:n yritysvierailu SoulCorelle 19.2.2020

– TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ – Ilmoittautuminen aukeaa, jos paikkoja vapautuu.

Mallipohjainen sovelluskehitys – huomisen softakehitystä jo tänään!

Aika: ke 19.2.2020 klo 16.30-18.30
Paikka: Crazy Town, Väinönkatu 9 / Kauppalaispiha, Jyväskylä

Nice ICT yritysvierailun kohteena on helmikuussa SoulCore Oy. Illan avaa toimitusjohtaja Tiina Vestman yritysesittelyn ja oman uratarinansa muodossa. Pääarkkitehti Jarno Leikas puolestaan esittelee, miten sovellukset valmistuvat mallintamisen ja automaation keinoin moninkertaisella nopeudella verrattuna perinteiseen sovellustuotantoon. Olemme varanneet paljon aikaa myös keskustelulle ja verkostoitumiselle. Tarjolla on pientä evästä ja juotavaa.

SOULCORE OY

Haastamme perinteiset IT-markkinat sovellustuotannon automatisoinnilla, millä takaamme tehokkaat ja laadukkaat ohjelmistotoimitukset asiakkaillemme. Palvelemme asiakkaitamme toimialariippumattomasti aina julkisen sektorin organisaatioista valmistavan teollisuuden yrityksiin, liitto- ja järjestökentän toimijoihin sekä franchising-liiketoimintaan.

Kasvun myötä rekrytoimme uusia osaajia sekä Tampereen, Helsingin että Jyväskylän toimipisteillemme. SoulCore tarjoaa välittävän työyhteisön, mielenkiintoiset asiakasprojektit ja mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön sekä urakehityksesi suuntaan mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.

Lisätiedot:

Markkinointivastaava Janita Kingelin
janita.kingelin@soulcore.fi

www.soulcore.fi