Liittyminen

TIVIA Keski-Suomi ry:n ja jäseniksi liittyminen tapahtuu kattojärjestömme TIVIA:n verkkopalvelussa osoitteessa http://tivia.fi/liity. Sivuilta löytyvät tarkemmat ohjeet koskien liittymistä (liittymislomake) ja jäsenmaksuja.

TIVIA-jäsenyys

TIVIA Keski-Suomi ry:n jäseniksi ovat tervetulleita kaikki tietotekniikasta ja tietojenkäsittelystä kiinnostuneet henkilöt tai oikeuskelpoiset yhteisöt.

Liittymällä TIVIA Keski-Suomi ry:n jäseneksi voit osallistua toimintaan sekä pääset nauttimaan monista TIVIA Keski-Suomen sekä kattojärjestömme TIVIAn jäseneduista.

Jäsenmaksun suuruus määräytyy sen mukaan, oletko normaali henkilöjäsen, perhejäsen vai opiskelijajäsen. Perhejäseneksi voi liittyä normaalin henkilöjäsenen tai opiskelijajäsenen puoliso tai avopuoliso tai muu normaalin henkilöjäsenen/opiskelijajäsenen kanssa samassa taloudessa asuva. Perhejäsenyys ei sisällä lehtiä.

Edut

Jäsenenä pääset osallistumaan ilmaiseksi TIVIA Keski-Suomen järjestämiin tapahtumiin, kuten koulutuksiin, ruokailuihin ja virkistystoimintaan.

Paikallisten jäsenetujen lisäksi olet jäsenenä oikeutettu hyödyntämään myös kaikkia kattojärjestömme TIVIAn tarjoamia jäsenetuja.

 

Yhteisö- ja yritysjäsenyys

Yhteisö- ja yritysjäseneksi voit liittyä TIVIAN sivujen kautta.