Käyttäjäkeskeinen ohjelmistokehitystiimi

Paikka: -
Ajankohta: 9.6.2023
Järjestäjä: IT Insider
Maksullisuus:

Tervetuloa IT Insider -verkkotapahtumaan perjantaina 9. kesäkuuta! Aloitamme kello 9.00 ja lopetamme klo 10.00. Esityksen jälkeen voit esittää kysymyksiä ja keskustella esiintyjän ja muiden osallistujien kanssa. Tapahtuma on maksuton TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille ja kumppanien sekä yhteisöjäsenten henkilökunnalle. Muille osallistuminen maksaa 65 euroa.

Lue lisää

Osaamisen jakaminen

Paikka: -
Ajankohta: 19.6.2023
Järjestäjä: IT Insider
Maksullisuus:

Tervetuloa IT Insider -verkkotapahtumaan maanantaina 19. kesäkuuta! Aloitamme kello 9.00 ja lopetamme klo 10.00. Esityksen jälkeen voit esittää kysymyksiä ja keskustella esiintyjän ja muiden osallistujien kanssa. Tapahtuma on maksuton TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille ja kumppanien sekä yhteisöjäsenten henkilökunnalle. Muille osallistuminen maksaa 65 euroa.

Lue lisää

Characters in digital spaces

Paikka: -
Ajankohta: 22.9.2023
Järjestäjä: IT Insider
Maksullisuus:

Welcome to IT Insider webinar on Friday September 22nd, 2023! We will start at 9:00 and close at 10:00. After the presentation, you cand make questions to presenters or discuss with presenters and other participants. The webinar is free of charge for TIVIA members including the staff of member and partner companies.

Lue lisää

Teknologia 23

Paikka: Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Ajankohta: 7.–9.11.2023
Järjestäjä: TIVIA ry
Maksullisuus: Ilmainen

Teknologia 23 on pohjoismaiden johtava teollisuustapahtuma, joka esittelee uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista kunnossapidon ja energian ratkaisuihin.

Kolmen päivän aikana tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan,

Lue lisää