Nice ICT:n huijarisyndrooma-workshop – SIIRRETTY

Tapahtuma on siirretty myöhempään ajankohtaan.

Aika: Keskiviikko 18.3. klo 17:00 – 20:00 (Nodeon-vierailu klo 16:30)
Paikka: Innova 1:n ravintola Fiilun kabinetti (Piippukatu 11, Jyväskylä)
Luennoitsija: Elisa Heikura / Koodarikuiskaaja
Tapahtuman tarjoaa: TIVIA Keski-Suomi ja Nodeon

Olet pätevämpi kuin miltä susta tuntuu

On aika sanoa huijarisyndroomalle hyvästi ja alkaa vihdoin tavoitella sellaista uraa, kuin todella haluat.

Meitä, etenkin teknologia-alan työntekijöitä ja etenkin naisia, vaivaa käsittämätön ilmiö nimeltä huijarisyndrooma. Siitä kärsii 70 % ihmisistä ja saa meidät kuvittelemaan, ettemme ole niin päteviä kuin meidän pitäisi olla tai kuin muut luulevat meidän olevan. Ja pelko kiinnijäämisestä aiheuttaa jatkuvaa stressiä ja ahdistusta.

Huijarisyndrooman vuoksi emme hae töihin ja projekteihin, joihin todella haluaisimme. Emme tuo parhaita ideoitamme esiin, emme pyydä ylennystä, emme kapua esiintymislavoille. Se saa meidät tekeytymään pienemmäksi ja jättämään väliin ne ehdotukset ja mahdollisuudet, joihin niin kovasti haluaisimme tarttua, vain koska luulemme, ettemme ole riittävän päteviä – vaikka todellisuudessa olemme!

Luento-workshopissa käsittelemme seuraavia aiheita:

  • Miksi olet pätevämpi, kuin miltä sinusta tuntuu.
  • Millaista kieroutunutta kompetenssin käsitettä olet roudannut mukanasi kaikki nämä vuodet.
  • Kuinka huijarisyndroomasta voi alkaa hankkiutua eroon.

Tilaisuuden NiceICT-verkoston jäsenille tarjoavat TIVIA Keski-Suomi (ent. Ketky) ja Nodeon.

Nodeon Finland Oy on ketterä ja kasvuhakuinen teknologiatoimittaja, jonka liiketoiminta perustuu vahvaan arvopohjaan. Ydinosaamistamme ovat teknologiaratkaisujen suunnittelu ja toteuttaminen kriittisen infrastruktuurin ympäristöissä. Autamme asiakkaitamme järjestelmien älykkyyden ja automaation lisäämisessä sekä tiedonkeruussa järjestelmien toiminnan kaikissa eri vaiheissa. Tarjoamme ratkaisuja järjestelmien toiminnan reaaliaikaiseen seurantaan ja optimointiin, turvallisuuden parantamiseen sekä toiminnan ennakointiin ja automatisointiin. https://www.nodeon.com/

Tiedot:
Keskiviikkona 18.3. Innova 1:n ravintola Fiilun kabinetti
klo 16:30 Mahdollisuus vierailla Nodeonin toimistolla
klo 17:00 Tilaisuus alkaa: Nodeonin yritysesittely, jonka jälkeen suoraan Huijarisyndrooma-workshop.

Tilaisuus on tarkoitettu ICT-alaa opiskeleville, alalla työskenteleville sekä alasta kiinnostuneille naisille. Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittautuminen on sitova. Nodeon tarjoaa osallistujille pientä purtavaa, joten ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot. Ilmoittautuminen 11.3. mennessä.