Koulutus: Etätyöskentely-workshop 13.5.2020

TIVIA Keski-Suomi järjestää jäsenille etätyöskentely-teemaisen verkkokoulutuksen keskiviikkona 13.5. klo 17:30 alkaen, jonka kesto on n. 2 tuntia. Järjestämme uusinnan tästä naisverkostollamme jo suosiota herättäneestä ajankohtaisesta aiheesta, joten tule mukaan jos missasit aiemman tapahtuman! Koulutuksen vetää verkko-opetuksen konkari, yliopistonopettaja Leena Hiltunen Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunnan koulutusteknologialta.

Tökkiikö etätyöskentely? Onnistuuko vuorovaikutus etäpalavereissa? Miten fasilitoida yhteistyötä työ- tai opiskelukaverien kanssa verkon yli? Millaisia ongelmia viime viikkojen etätyöskentelyssä on tullut eteen ja miten niitä voi ratkoa? Muunmuassa näihin kysymyksiin saamme vastauksia koulutuksen aikana.

Workshopin teemana:

  • Vuorovaikutus etätyöskentelyssä
  • Etäkokouksen tavoite ja periaatteet
  • Työkaluja, välineitä ja menetelmä fasilitointiin verkkopalavereissa

Tapahtuman aikana on mahdollisuus myös etsiä yhdessä ratkaisuja ongelmatilanteisiin, joita osallistujilla on tullut eteen.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki TIVIA-yhteisön jäsenet. Kutsulinkki tapahtuman verkkoympäristöön lähetetään ilmoittautuneille ennen workshopin alkua. Ilmoittautuneet saavat myös halutessaan tallenteen tilaisuudesta jälkikäteen.

Huom! Jos et saa kutsulinkkiä tapahtuman alkuun mennessä, tarkistathan, ettei se ole mennyt roskapostin joukkoon. Ongelmatilanteissa tavoitat meidät osoitteella hallitus@ketky.fi