Yritysvierailu: Howspace 20.5.2021

Tervetuloa tutustumaan Howspaceen!

Howspace on jyväskyläläinen ohjelmistoyritys, jonka tuote on tekoälypohjainen ja digitaalinen yhteistyöalusta (SaaS-palvelu), jolla on maailmanlaajuisesti satoja tuhansia käyttäjiä. Palvelua käytetään laajasti eri toimialoilla ja eri käyttötarkoituksissa, muun muassa tapahtumien ja työpajojen järjestämiseen sekä fasilitointiin. Palvelun avulla voidaan työskennellä vuorovaikutteisesti verkossa samaan aikaan ja eriaikaisesti. Tarve tällaiselle kasvaa jatkuvasti etätyön- ja muiden etäyhteisöjen yleistyessä.

Yritysvierailulla torstaina 20.5. kello 16:00 alkaen Kai Hakkarainen esittelee Howspace-yrityksen ja tuotteen. Lisäksi keskustellen käydään läpi tuotteen ominaisuuksia, käyttömahdollisuuksia sekä aiheesta herääviä kysymyksiä.

Vierailu järjestetään etätapahtumana Microsoft Teams-palvelua käyttäen (et tarvitse tiliä).

Tapahtuma on ilmainen yhdistyksen jäsenille sekä muille TIVIA-verkoston jäsenille. Ilmoittautuneet tulevat saamaan lisäksi mahdollisuuden tutustua Howspace-ympäristöön ennakkoon. Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tapahtumaa.

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 17.5.2021.

Lue lisää yrityksestä ja palvelusta: https://www.howspace.com

Yhteyshenkilö: Paula Puhilas (pj@ketky.fi)