Tapahtuma: Ihmisenä kasvun taidot työelämässä 18.8.2021

Syyskauden ensimmäisessä tapahtumassa aiheena on työnhyvinvointi.

Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 18.8. klo 17:00 – 18:30 kasvupsykologi Elina Lillstrangin vetämänä Microsoft Teams -etätapahtumana.

Ihmisenä kasvu koskettaa kaikkia ja sillä on merkittävä rooli tämän päivän työelämässä, kun yhteistyötä, luovuutta ja rohkeutta tarvitaan niin arjessa kuin ison kuvan rakentamisessa. 1,5 h mittaisessa etätapaamisessa ideoimme yhdessä pienellä porukalla tapoja siihen, miten jokainen voi edistää omaa kasvuaan, hyvinvointiaan ja työskentelyään elämässään.

Alustuksessa käydään läpi eri näkökulmia siihen, miksi ihmisen kasvu on merkityksellistä ja auttaa myös liiketoimintaa kasvamaan. Osallistujat tutustutetaan myös yhden tapaamisen terapian soveltamisen mahdollisuuksiin.

Tapahtuma on ilmainen yhdistyksen jäsenille. Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen sähköpostitse. Ilmoittautuminen viimeistään 16.8.2021.

Yhteyshenkilö: Paula Puhilas (pj@ketky.fi)