NiceICT: Suunnittelutapaaminen 13.10.2021

NICE ICTSytyttääkö markkinointi? Onko ajatuksia, miten NiceICT:n toimintaa voisi kehittää? 

Keskiviikkona 13.10. tapaamme klo 18 alkaen etäyhteyden (Microsoft Teams) välityksellä ja pohdimme, mitä kanavia pitkin ja millaista viestiä haluamme jäsenien suuntaan laittaa. Lokakuun alussa levitämme NiceICT:n somekanavissa linkkiä sähköiselle alustalle, jonne voi käydä laittamassa ajatuksiaan jo ennakkoon.  Linkki lähetetään myös sähköpostilla tapahtumaan ilmoittautuneille.

Tutustu ja tule mukaan aktiiviksi NiceICT Jyväskylän toimintaan! Pääset mukaan järjestämään yritysvierailuja ja vapaamuotoista verkostoitumista erityisesti IT-alaa opiskelevien ja työelämässä toimivien naisten kesken.

Ilmoittaudu viimeistään ma 11.10. – etätapahtuman liittymislinkki toimitetaan sähköpostilla.

Lisätietoja Paula Puhilas, pj@ketky.fi