Tapahtuma: Tekoäly tuotteeksi – datan huomioiminen osana softatuotetta? 30.9.2021

Syksyn toisessa tapahtumassa syvennytään tekoälypohjaisiin tuotteisiin.

Hannu Klemetti Aiwo Digitalilta avaa tapahtumassa reaalimaailman kokemuksia ja oppeja siitä, kuinka tekoäly muuntuu ensimmäisestä kokeilusta skaalautuvaksi palveluksi. Tapahtuma järjestetään torstaina 30.9.2021 klo 17 Hybriditapahtumana. Tapahtumaan voi osallistua joko Aiwo Digitalin toimistolla (Kalevankatu 4 A, Jyväskylä) tai Microsoft Teamsin välityksellä.

Mitä pitää ottaa huomioon, kun perinteisen ohjelmiston sijasta tuotetaan palvelua, jonka ytimessä on koneoppiminen? Koneoppimisen ratkaisut syntyvät monesti ideasta, jota lähdetään datan kautta kokeilemaan ja selvittämään kuinka hyvin koneoppiminen voisi kyseistä ongelmaa ratkaista. Kuinka sitten edetään tuotantoon ja tuotteistetuksi palveluksi, kun keskiössä on koneoppimisen menetelmät ja vahvasti datasta syntyvä logiikka?

Aiwo Digital tekee globaaleille markkinoille tähtäävää laadullisen analytiikan SaaS-palvelua. Hannu Klemetin tausta on moninaisista ohjelmistokehityksen tehtävistä ja esitys korostaakin koneoppimisen mukanaan tuomia erityispiirteitä verrattuna perinteisempiin softaprojekteihin ja -tuotteisiin.

Ilmoittautuminen viimeistään 28.9.2021 – tapahtuma on ilmainen yhdistyksen jäsenille. Kerrothan lisätiedoissa mikäli osallistut paikan päällä, ja mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Yhteyshenkilö: Antti Paajoki / Paula Puhilas (pj@ketky.fi)