Peruttu – Opiskelijan polku IT-alan työelämään 17.11.2021

Tivia Keski-Suomi ry järjestää yhdessä Jyväskylän yliopiston tietotekniikan ja tietojärjestelmätieteiden ainejärjestöjen Linkki Jyväskylä ry:n ja Dumppi ry:n kanssa saunaillan jonka teemana on keskustella opiskelijoiden polusta IT-alan työelämään, IT-alan rekrytoinnista sekä työelämästä yleisesti.

Keskustelun alustavat IT-alan henkilöstöjohtajat Jaakko Kaski (Pinja) ja Suvi Hokkanen (Nodeon).

Tilaisuus järjestetään Opinkiven saunatiloissa kampuksella (Keskussairaalantie 2, Jyväskylä) klo 18 alkaen. Sekä opiskelijat että jo IT-alan työelämässä vaikuttavat jäsenemme ovat tervetulleita mukaan. Tarjolla on keskustelujen ja verkostoitumisen lisäksi saunomismahdollisuus sekä asiaankuuluvat tarjoilut.

Ilmoittautuminen TIVIA Keski-Suomen jäsenille (viimeistään 16.11.2021):

Muista myös mahdollisuus liittyä TIVIA Keski-Suomen jäseneksi – edulliset loppuvuoden hinnat niin opiskelijoille kuin IT-alan kokeneemmille ammattilaisillekin.

Yhteyshenkilö: Antti Paajoki (pj@ketky.fi)