Tapahtuma: Olut-tasting 12.2.2022

Tivia Keski-Suomi ry:n 50v juhlavuoden tapahtumakauden starttaa lauantaina 12.2.2022 järjestettävä etäoluttasting.

Etäoluttastingissa Suomen tunnetuimpiin olutharrastajiin lukeutuva Jaakko Matikainen (https://www.jaskankaljat.fi/) johdattelee osallistujat videoyhteyden välityksellä oluen tuoksujen ja makujen jäljille sekä tutustuttaa oluen valmistuksen historiaan ja erilaisiin olutkulttuureihin. Tapahtuma on vuorovaikutteinen ja osallistujat pääsevät keskustelemaan ja vertailemaan havaintojaan maisteltavista oluista turvallisesti etäyhteyden välityksellä.

Tastingissa maistellaan viisi erilaista olutta jotka osallistujat hankkivat ja viilentävät itselleen etukäteen. Maistelun teemana on juhlavuosi 50v, saa nähdä mitä maestro listalle nostaa!

Maisteltavat oluet:

Helpoimmalla pääset keräilemällä tuotteet Alkon verkkomyymälän ostoskoriin ja tilaamalla ne sinua lähellä olevaan myymälään – kannattaa varata 4 arkipäivää tilaukselle. Tasting ei mene pilalle vaikka joku tuote olisikin saman teeman korvaava.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Myös perheenjäsenet ja ystävät ovat tervetulleita. Ilmoittautuminen viimeistään 11.2.2022 – tapahtuma on omakustanteinen:

 

Yhteyshenkilö: Paula Puhilas / Antti Paajoki (pj@ketky.fi)