Järvimaisema

Tapahtuma: TIVIA Keski-Suomen 50v-juhlaristeily Päijänteellä

Tule mukaan kesäillan risteilylle Päijänteelle!

Aalloille lähdetään perjantaina 10.6. klo 18 Jyväskylän satamasta. Matkaa taitetaan höyrylaiva S/S Suomella. Risteilyyn kuuluu ruokailu ja laituriin palataan klo 21.

50v-juhlavuoden kunniaksi tarjoamme risteilyn jäsenille hintaan 10e. Avec mukaan hinnalla 30e. Normaalihinta risteilylle ruuan kera on 55e, joten kannattaa liittyä mukaan nauttimaan Suomen kesästä ja IT-alan osaajien seurasta! Tapahtumaan on rajoitettu osallistujamäärä, joten ilmoittaudu pian!

Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 27.5. ruokailijamäärän vahvistamiseksi. Kerrothan mahdolliset erikoisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla maksutiedot.

Tapahtuma on avoin Tivia Keski-Suomen jäsenille sekä muille Tivian jäsenille.

Lisätiedot:
Paula Puhilas, pj@ketky.fi