Tapahtuma: Mitä kuuluu projektipäällikön selviytymispakettiin? 13.9.2022

Hei projektipäälliköt ja roolista haaveilevat! Tule mukaan yhteistapahtumaan keskustelemaan projektien arjesta, kompastuskivistä ja mahdollisuuksista! Tilaisuus järjestetään Jyväskylässä lähitapahtumana, jotta mahdollistamme verkostoitumisen ja antoisan keskustelun.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Tivia Keski-Suomen ja Mothers in Business Keski-Suomen paikallisjaoston kanssa.

Ajankohta tapahtumalle on tiistai 13.9. klo 16-17 ja paikkana on Jyväskylän kaupunginkirjasto (Monitoimitila, 3. krs).

Keskustelua alustaa Henna-Riikka Markkio, jolla on vahva kokemus projektien vetämisestä. Henna-Riikan vetämä edellinen projekti Robotti tuli töihin (ESR) päättyi Jamkissa kesäkuun lopulla. Nyt Henna-Riikka keskittyy yritystoiminnan käynnistämiseen tarjoten jatkossa asiantuntijapalveluita projektijohtamisen saralla.

Tivia Keski-Suomen jäseniä mahtuu mukaan 10, ilmoittautuminen alta:

 

Lisätiedot tapahtumasta:

Paula Puhilas, pj@ketky.fi