IT-alan osaamistarpeista keskustelua glögin äärellä 7.12.2022

Mitä osaamistarpeita IT-alan osaajilla on nykypäivänä? Miten voit huolehtia, että ammattitaitosi pysyy ajantasalla?

Näistä teemoista kuulemme keskiviikkona 7.12 klo 14-15 hybriditapahtumassa yliopettaja Jouni Huotarin (JAMK) alustuksen, jonka jälkeen keskustellen luodaan ratkaisuja tilanteeseen. Virvokkeena tilaisuudessa on jouluisasti tarjolla glögiä ja pientä purtavaa.

Tapahtuma järjestetään hybridinä. Tule paikalle Lutakkoon Dynamo-kampukselle tilaan D125 Waneri (pääaulassa hissien vieressä) tai osallistu etänä Zoomissa. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille tapahtumapäivän aamuna.

Päivitys: Ennen keskustelutilaisuutta on mahdollisuus osallistua Jamkin Ohjelmistoalan osaajakoulutuksen loppuseminaariin klo 12–14. Tilaisuus pidetään samoissa paikoissa eli Dynamolla (auditoriossa) osoitteessa Piippukatu 2 ja Zoomissa (https://jamk.zoom.us/j/67735050965). Lisätietoa osaajakoulutuksesta.

Tervetuloa!

Lisätiedot
Paula Puhilas
pj at ketky.fi