Tapahtuma: Digitaalinen sodankäynti ti 31.1.2023

Miten digitalisaation aikakaudella käydään sotaa? 

Ukrainan sota on vyörynyt uutisissa olohuoneisiimme melko perinteisenä fyysisenä tuhoamissotana. Fyysisen sodankäynnin ohella Ukrainassakin on käyty myös digitaalista sotaa maailmassa ja mielissä. Panu Moilanen pohtii puheenvuorossaan sitä, miten digitalisaatio on muuttanut turvallisuutta ja sitä, kuinka nämä muutokset heijastuvat sodankäynnissä mm. kyber- ja informaatiosodankäynnin yleistymisen.

KTT, LitM Panu Moilanen on lehtori ja tutkinto-ohjelmavastaava Jyväskylän yliopistossa, jossa hän vastaa Turvallisuus ja strateginen analyysi -maisteriohjelmassa. Lisäksi hän on Maanpuolustuskoulutus MPK:n kyber- ja informaatioturvallisuuden koulutuspäällikkö ja työskentelee sivutoimisesti opettajana ja ohjaajana Maanpuolustuskorkeakoulussa, jossa hän myös valmistelee toista väitöskirjaansa. 

Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunnan kanssa yhteistyössä järjestettävä tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Puheenvuoro alkaa klo 17. Tapahtuman paikkana on Agora Mattilanniemessä Jyväskylässä. Tarkempi ohjaus tilaan on Agoran pääaulasta.

Tervetuloa!