Vuodet 2020->

Puheenjohtaja: Tapani Krats
Hallituksen jäsenet: Antti Paajoki, Pauli Kujala, Sanna Paajoki, Ilkka Varinen, Ilona Lapinkylä, Markku Hänninen
Liittokokousedustajat: Esa Toivonen

Toiminta

TIVIA Keski-Suomi ry on perustettu vuonna 1972, joten 2020 oli sen 48. toimintavuosi. Yhdistyksen alkuperäinen nimi vaihtui virallisesti Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry:stä TIVIA Keski-Suomi ry:ksi syyskokouksen 2019 päätöksen ja Patentti- ja rekisterihallituksen 19.2.2020 hyväksynnän mukaisesti.

Vuonna 2020 alkanut koronapandemia vaikutti yhdistyksen toimintaan dramaattisesti siten, että hyvin monet suunnitellut tapahtumat jouduttiin perumaan, siirtämään eteenpäin tai muuttamaan etätapahtumiksi. Varsinkin NiceICT-verkosto kunnostautui etätapaamisten järjestämisessä.

Tammikuussa NiceICT teki yritysvierailun Magister Solutionsille. Tällöin yritysvierailut vielä onnistuivat. Helmikuussa pidimme hallituksen kanssa ideointipäivän ja suunnittelimme tulevan vuoden tapahtumia. Ensimmäinen niistä oli osallistuminen JAMK Työpäivään, missä esittelimme TIVIA:n toimintaa ja pyrimme rekrytoimaan uusia jäseniä. NiceICT code club vieraili Cinialla aiheenaan Konenäkö -kuvantunnistus ja kävi myös yritysvierailulla Soulcore:lla. Yhdistyksen yritysvierailuna tutustuimme 2M-IT Oy:n toimintaan (kuvassa). Myös stipenditoimikunta aloitti toimintansa. Maaliskuussa pandemia iski ja NiceICT:n suunnittelema Huijarisyndrooma -tapahtuma jouduttiin siirtämään ja yhdistyksen kokoukset siirrettiin etäkokouksiksi. Myös suunniteltu kevätkokous jouduttiin siirtämään huhtikuulle.
Huhtikuussa NiceICT järjesti etäkokous -workshopin ja etätutustumisen Qvantelille. Yhdistys järjesti kevätkokouksen etäkokouksena. Toukokuussa järjestettiin etätyöskentely -workshop. Kesäkuussa pandemia alkoi rauhoittumaan ja uskalsimme järjestää Jyväs-Golfin kanssa ohjatun lajiin tutustumisen, turvavälit huomioon ottaen.

Elokuussa järjestimme Tuomiojärven rannalla ohjatun SUP -lautailu -illan saunoineen. Keli oli aurinkoinen ja iltapäivä oli viimeisiä kesän lämpöisiä päiviä, joten tästä jäi erittäin hyvä muisto kesästä. Tämä jäi valitettavasti viimeiseksi fyysiseksi tapaamiseksi jäsenten välillä tänä vuonna. Syyskuussa NiceICT järjesti keväältä siirretyn Huijarisyndrooma -etätapahtuman, joka oli täyteen varattu ja uusintaa jäädään kaipaamaan. Yhdistys yritti järjestää frisbeegolf -tapahtuman, mutta tämä ei saanut jäseniä liikkeelle, joten se peruttiin. Lokakuu ja marraskuu jäivät ilman tapahtumia, mutta Joulukuussa järjestimme TIVIA Keski-Suomi ry:n syyskokouksen etäkokouksena. Kokouksen viihdeohjelma korvattiin etäjärjestelyin eli Kotipizzan ja Ismo Leikolan livetaltiointi -lahjakorttien avulla.

Yhdistyksen stipenditoimikunta jakoi neljä stipendiä ja kaksi kunniamainintaa (tarkemmat tiedot Stipendirahasto-sivulta).

Puheenjohtaja: Paula Puhilas
Hallituksen jäsenet: Antti Paajoki, Tapani Krats, Miika Nurminen, Markku Hänninen, Jaakko Kaski, Jaana Kuula
Liittokokousedustajat: Esa Toivonen

Toiminta

Vuoden 2021 toimintakertomus tulossa sivuille pian kevätkokouksen jälkeen.